1, onze geschiedenis

China-base Taizhou Foreign Trade Co., Ltd werd in 2000 goedgekeurd door het ministerie van Buitenlandse Handel en Economische Samenwerking van de Volksrepubliek China en de provinciale regering van Zhejiang. Het werd omgevormd tot een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door Taizhou Native Animal Products Import en Export Corporation. Het is een gemeentelijke onderneming voor buitenlandse handel onder toezicht van Taizhou Foreign Trade Bureau. Het bedrijf is het grootste en veelomvattende lokale buitenlandse handelsbedrijf in Taizhou en speelt een belangrijke rol in de buitenlandse handel van Taizhou.

De hoofdactiviteit van ons bedrijf bestaat uit geschenken op het gebied van kunst en ambacht, zelfexport van kunststofproducten en import van schroot van agenten. We hebben ook een team van toegewijde, professionele, ervaren en hoogwaardige buitenlandse handelsprofessionals. Door onze inspanningen heeft het bedrijf in de afgelopen achttien jaar handelsrelaties opgebouwd met meer dan 20 landen en regio's in de wereld. Onze zakelijke schaal is voortdurend uitgebreid. Ons totale import- en exportvolume in 2004 is bijna 100 miljoen US dollar en is genoteerd als een van de 500 topbedrijven in het land met het grootste import- en exportvolume. We hebben ook het hoogste niveau van bankkrediet gekregen gedurende vijf opeenvolgende jaren. We hebben opmerkelijke hulde gebracht aan de economische constructie en ontwikkeling van Taizhou City.


2, ons product


China-base Taizhou Foreign Trade Co, Ltd Producten omvat het volgende:

(1) Christmas Lighting-ornamenten

(2) Kerstverlichting Hangende ornamenten

(3) Houtambachten en geschenken

(4) Christmas Derivatives / Peripheral Products.

We vooral om mensen verschillende ornamenten te bieden,, we hebben veel verschillende decoratieproducten, We hebben meer dan 15 jaar ontwerp en productie-ervaring om ervoor te zorgen dat elk product de klant kan voldoen.


3, Producttoepassing

Het product is geschikt voor allerlei scènes en locaties. Het kan worden gebruikt als decoratie om de atmosfeer op gang te brengen. Of het nu wordt gebruikt als festivaldecoratie of als huiselijke sfeer, KTV-bars, cafés, recreatiezalen, boekhandels, fotografische rekwisieten, enz. Zijn allemaal goede decoratieve hangers. Perfect voor uitstalling, organisatie, decoratie of cadeau-fuiven.

Kerstdecoraties die thuis of aan tafel worden geplaatst, dragen bij aan de kerstsfeer, zorgen niet alleen voor feestelijke begroetingen, maar decoreren ook een warm huis.

图片3


4, ons certificaat

5, productie-uitrusting

6, Productiemarkt

We hebben klanten uit overzeese markt. Onze verkopers kunnen vloeiend Engels spreken voor een goede communicatie. Onze belangrijkste afzetmarkt:

Europa 60,00%

Azië 20,00%

VS 10.00%

Anderen 10,00%


7, onze service

(1) Naast onze bestaande vormproducten, kan China-base Taizhou Foreign Trade Co., Ltd ook producten produceren volgens klantentekeningen of monsters.

(2) Elk stuk product, elke productie, procedure wordt gecontroleerd en gecontroleerd voordat de goederen in de omdoos worden verpakt. We zorgen ervoor dat elk verzonden product van goede kwaliteit is.

(3) OEM & ODM zijn geaccepteerd.

(4) Feekback binnen 24 uur