Een kerstmeester voor internationale merken op de Chinese markt

- Mar 13, 2019-


图片1

(一) Creëer scènes met thematische activiteiten

In het sterk marktgeoriënteerde 'oogballen tijdperk' creëren grote merken winkelweergave-effecten met prachtige visie en kleuren, met behulp van een apart thema bedrijfsmodel, en het plannen van verschillende thema-activiteiten om consumenten aan te trekken en de aandacht en het concurrentievermogen te vergroten. Het thema van de activiteit is een hoge generalisatie van de inhoud van de activiteit, waardoor het doel, het idee en het doel van de activiteit kunnen worden uitgedrukt om een aantrekkelijke en besmettelijke plot en artistieke conceptie te creëren, om een diepe indruk achter te laten bij de deelnemers.Daarom, scèneontwerp en thema-activiteiten krijgen steeds meer aandacht van het bedrijfsleven. Op 21 november 2017 verliet Tiffany's Christmas lighting-ceremonie Tiffany & Co. voor de eerste keer haar geboortedorp in New York en kwam naar de Hong Kong-winkel in Hong Kong, op zhanhai road, Shanghai, China. De merkkersttraditie van 180 jaar werd geërfd en voor het eerst geland in China.

图片2

(二) De productaanpassing is nieuw en uniek, waardoor sociaal delen wordt geactiveerd

Productiemarketing van kerstfestivalproducten is niet ongewoon, maar ook de industrie is erg blij om een manier te gebruiken. Zoals de Gary Gary, de Britse vereniging van speelgoeddetailverenigingen. "Het speelgoed dat elke kerst wonderen verkoopt, zijn de nieuwste ontwerpen met een unieke stijl", zegt Grant. Met name in de huidige sociale mediaomgeving kan voortreffelijk productontwerp niet alleen de consumptie stimuleren, maar ook ervoor zorgen dat consumenten met elkaar kunnen delen en secundaire communicatie kunnen activeren. Zo heeft bijvoorbeeld het ontwerp van de kerstverpakkingen van Coca-Cola in 2016 de cirkel rond vrienden een maand van tevoren. Eenvoudige en slimme instellingen, de gewone verpakking riem in een bloem, consumenten zachtjes trekken, zal een drankje "geschenk" te worden, voor de vakantie miso toegevoegd een paar minuten ontspannen en niet de unieke gevoelens van vriendschap te breken .

Sinds 1997 introduceert Starbucks vakantiecups om de veranderingen van li-festival te vertegenwoordigen, en de rode papieren bekers die elke kerstdag moeten worden gemaakt, worden al 20 jaar in de palm van de handen gehouden. De rode papieren beker is als een vloeiende advertentie , wat de herkenning van mensen van de warme sfeer van het festival oproept. De rode kerstbeker 2017 zet de designstijl van de kerstbeker voort en consumenten kunnen een hart binnen handbereik vinden. Volgens de officiële publiciteit van Starbucks: "Het neemt je mee door die prachtige kerstmomenten, vindt de liefde vanuit het hart en wekt ons hart, de meest gekoesterde mensen en momenten. Met emotionele zorg als hoofdthema raakt het het zachtste deel van het hart van mensen, waardoor consumenten een sterke psychologische identificatie hebben met Starbucks en hun gevoelens over waarden en onderwerpen delen via sociale media, om zo meer mensen te beïnvloeden en te inspireren.

Niet alleen dat, Starbucks speelde ook een lage keten. Hadden het merk Anna Sui (Anna Sui) en de fabrikanten van zuignapfabrikanten S, grote 阝 hitwinkels in China voor het eerst twee exclusieve aangepaste vacuümcups geïntroduceerd. In 2017, Starbucks werkte samen met swarovski om een Starbucks Christmas-versie op maat met Swarovski-kristalelementen te lanceren. Het is geen wonder dat sommige mensen zeggen dat wat ze in Starbucks drinken geen koffie is, maar het "rituele gevoel" van het nemen van foto's en het naar momenten sturen.Na triggering social sharing van mensen, het zal meer mensen inspireren om deel te nemen en consumenten op subtiele wijze mond-tot-mondreclame op sociale media te laten starten.


(三) KOL leidt de uitzending van sociale media en stimuleert kerstmarketing Live-uitzendingen zijn momenteel een zeer populaire vorm van sociale communicatie. Sinds het eerste jaar van "live netwerkuitzendingen" in 2016, heeft live uitzending van het netwerk tijd, ruimte, regio, diepte en hoogte doorzocht. Detoneren en gemakkelijk de emotionele resonantie en andere kenmerken van de gebruiker veroorzaken, geliefd bij mensen. Live streaming 1 verwijst naar het proces van gelijktijdig produceren en uitzenden van programma's samen met het optreden en de ontwikkeling van evenementen. De activiteit - slijpen - wordt uitgevoerd op het live-streamingplatform om bedrijven te helpen de verkoop te vergroten of de merkbekendheid te vergroten. Brande eigenaars beginnen zich de grote waarde van live-uitzendingen te realiseren, een nieuwe plek om voor de gek te houden. Wanneer het kerstfestival de opkomende live-uitzendmedia ontmoet, hebben merkeigenaren een nieuwe poging gedaan. In 2016 koos l occitane van Frankrijk voor het live-uitzendplatform van Tmall, waaronder "xue zhiqian's Christmas-cadeau" had meer dan 5,41 miljoen live-uitzendpunten. Live-marketing is onafscheidelijk van de vroege publiciteit van het merk en directe beschrijving met interactie. , of Shudan heeft KOL zoals xiaoshu happiness en iLady youjia pictorial uitgenodigd om een live uitzending preview op weibo te maken, en duim omhoog gelanceerd, commentaar gegeven op het geven van rode envelop regen en andere interactieve activiteiten met prijzen tijdens de live uitzendperiode, wat de hoeveelheid interactie. Daarnaast heeft o 'shudan ook 12 juhuasuan-producten gelanceerd voor deze live-uitzending, zodat de kracht van de kerstuitzending echt op de verkoop viel. (四) Reclame · accuraat inzicht in ingenieuze ideeën. Reclame is de overdracht van een concept, het is zijn rol om economische waarde voor adverteerders te bereiken. Ondernemingen gebruiken het attribuut van reclame om de aandacht van mensen te vestigen op enkele reguliere sociale hotspots, om daarmee te resoneren en om hun zichtbaarheid en invloed te verbeteren. Reclameontwerp en sociale cultuur zijn met elkaar geïntegreerd. Adverteren via sociale hotspots kan het imago en de populariteit van ondernemingen verbeteren, wat een winnend wapen is geworden dat door veel bedrijven wordt nagevolgd en nagevolgd. In tegenstelling tot andere leenevenementen - evenementen - hebben festivals vaste datums, wat betekent dat ze voorspelbaarder zijn. merk heeft misschien genoeg tijd om de advertentie-marketingaspecten creativiteit en de inzet voort te zetten.