Arts and crafts-programma voor duurzame kerst

- May 10, 2019-

Arts and crafts-programma voor duurzame kerst

Nergens om te ontspannen: welkom om deze duurzame kunst- en ambachtsprojecten uit te proberen om alle kerstmagie weer bij u thuis te brengen!

1502259654595031517

Het kan de kou zijn die door de ramen sijpelt, of het kunnen de lichten zijn die de stad bedekken

's nachts laat je ons weten dat Kerstmis hier is en die boksdag heeft altijd een magisch aura dat sommige mensen liefhebben en anderen haten. De kerstdagen zijn vaak slopend en hectisch. Om stress te verminderen en de' verdedigende reactie 'te verminderen, sommige eenvoudige duurzame kunst en kunstnijverheidsprojecten besparen u de kosten van het kopen van dure decoraties en brengen alle kerstmagie in uw huis!

Versier Kerstmis met gedroogde stukjes sinaasappel

1502259733757079011

Een eenvoudige decoratie kan een persoonlijke ruimte creëren gevuld met de geur van zuivering en ontspanning, je hoeft alleen maar van tevoren te bereiden, de sinaasappels in twee centimeters te snijden, ze in de radiator te laten drogen

voor een week, en draai ze dan om. Je kunt ze ook enkele uren in de oven laten staan op de laagste temperatuur. Breng in de gedroogde oranje plak een lint aan. Als je de boom hebt gedecoreerd, kun je nog steeds slingers of linten maken. van de schillen van sinaasappelen, citroenen en sinaasappel.

Gekurd rendier

1502259772812006982

Kerstmis is een carnavalsfestival, kan gewillig verwennerij zijn, maar let ook op de schaal. Natuurlijk moeten rode wijn en sterke drank worden genoten, maar houd er rekening mee dat ze rijk aan suiker en alcohol zijn. Je kunt wijnfles ook recyclen stoppen om leuk rendieren te maken! Of het nu op de eettafel, op het bureau of in elke hoek van het huis is, dit zijn de perfecte decoraties voor Kerstmis! Alles wat je nodig hebt is wat kurk, een paar tandenstokers en lijm om het rendier te maken en dan een neus gemaakt van minuscule pom-pons of bessen, met bogen en belletjes om ze te versieren.PS: kan het flesopener-gaatje gebruiken!