Merk en innovatie zijn zwakke punten voor de ontwikkeling van Chinese geschenkbedrijven

- May 19, 2019-

Merk en innovatie zijn zwakke punten voor de ontwikkeling van Chinese geschenkbedrijven

Merk en innovatie waren altijd al de twee zwakke punten van de transformatie van Chinese geschenkbedrijven naar creativiteit. Echter, met de focus op de kwaliteit van leven, beginnen steeds meer consumenten aandacht te besteden aan de merkwaarde en merkcultuur van geschenken.

Op tal van cadeau-exposities, willen opmerken om een vreemd fenomeen enigszins te kunnen ontdekken: ongeacht het traditionele product zoals textielartikelen, lederwaren, tas, nog steeds handwerk, klein huishoudelijk apparaat, speelgoed om te wachten op een modern product , hoewel vol met mooie dingen in de ogen, maar het is om te laten zien met de naam van de fabrikant direct meer door de onderneming echter, zelden helder merk image.Gift ondernemingen zijn meestal merk agenten of OEM-productie, merk concept van het geschenk bedrijf paar en ver tussen.

De koopkracht van Chinese consumenten stijgt en hun psychologie verandert subtiel. Experts van de Poolse bibliotheek zijn van mening dat de focus nog steeds ligt op geschenkbedrijven naar onafhankelijke innovatie, producten in de Chinese cultuur. De essentie van culturele creativiteit kan worden weerspiegeld in alle aspecten van geschenken. . Traditionele geschenken kunnen bijvoorbeeld worden opgefrist maar niet stereotiep, zoals keramiek, theeserviezen en jades, enz. Ze spannen zich allemaal in voor technologische innovatie om milieuvriendelijke, gezonde en duurzame producten te maken, zodat meer mensen persoonlijk de charme van Chinese cultuur.

De weg naar zelf-branding voor geschenkbedrijven is niet eenvoudig. De geschenkindustrie zou meer moeten investeren in de opleiding van ontwerpers om ruimte te bieden voor observatie, communicatie en weergave van nieuw productonderzoek en -ontwikkeling. De merkupgrade van geschenkbedrijven moet verander ook het marketingidee, van de individuele bestrijding tot systeemintegratie, de televisiereclame, gedrukte media, outdoor-, netwerk- en andere kanalen van uniforme planning, merkthema-geori├źnteerd, marketingelementensysteem in elke communicatieverbinding, de implementatie van gestandaardiseerd merkbeheer modus.