Doorbreek de exportbarrières van houtproducten

- Mar 11, 2019-

Instellen van mechanisme voor vroegtijdige waarschuwing bij export. Momenteel zijn Chinese ondernemingen niet bekend met relevante buitenlandse technische specificaties, normen en conformiteitsbeoordelingsprocedures. De meeste van hen produceren producten op basis van bestellingen en klanten leveren productkwaliteitsnormen en -vereisten. Dit is passief voor de ontwikkeling en export van bedrijven, en zal van invloed zijn op de stabiele ontwikkeling van ondernemingen op de lange termijn. Stel dat de staat en de provincies en steden een systeem voor vroegtijdige waarschuwing instellen voor de import- en exporthandel voor houtproducten, in een tijdige manier voor het verzamelen en bijwerken van de buitenlandse plagen zijn giftig voor het houten meubilair en houtproducten, de relevante bepalingen van de norm en de testmethode van dergelijke informatie, een efficiënte en vlotte verkeersinformatie release en consulting, retrieval systeem vast te stellen, ondernemingen met de relevante technische voorschriften, normen en conformiteitsbeoordelingsprocedures en andere informatie. En de technische handelsbelemmeringen die werden ondervonden bij de uitvoer van houtproducten naar de relevante bedrijfstakken en ondernemingen tijdig, hebben oplossingen aangedragen, snelle respons om verliezen te voorkomen.

Ten tweede zullen we de technische normen te verbeteren. China's houtproducten technische standaardconstructie begon laat, laag uitgangspunt, trage ontwikkeling, veel producten hebben nog geen nationale normen, alleen industriestandaarden.Hoe maak Chinese standaard match met internationale standaard of ontwikkelde land standaard als Zo snel mogelijk is een belangrijk middel om de export van houtproducten te bevorderen. Bij het opstellen van de normen moeten we de internationale geavanceerde technische normen volledig opnemen, de goedkeuring van internationale normen versnellen en ervoor zorgen dat de normalisatiewerkzaamheden in overeenstemming zijn met internationale normen. praktijken.We moeten normen voor verschillende soorten houtproducten formuleren en verbeteren, de redelijke connotatie van relevante normen van ontwikkelde landen en regio's volledig opnemen en de indicatoren toevoegen die door de meeste landen worden beschouwd als normen van grote exporterende landen en regio's van houtproducten in de bestaande normen.

Ten derde zullen we het niveau van wetenschap en technologie in de industrie verhogen. Om hoogwaardige houtproducten te produceren die voldoen aan de behoeften van de internationale markt, is het noodzakelijk om het wetenschappelijke en technologische niveau van ondernemingen te verbeteren, internationaal geavanceerde grote en middelgrote apparatuur, tijdige aanpassing van de productstructuur en actief onafhankelijke innovatie uitvoeren. Er moet een netwerk van wetenschappelijke en technologische samenwerking tussen bedrijven, onderzoeksinstellingen en instellingen voor hoger onderwijs worden opgezet, langetermijnplannen voor onderzoek en ontwikkeling voor houtproducten moeten geformuleerd, prioritaire gebieden voor ontwikkeling moeten worden geïdentificeerd, en herhaald onderzoek moet worden vermeden.Wood-producten bedrijven kunnen ook door buitenlandse samenwerking, productkwaliteit verbeteren, streven naar een bekend merk, van de hoeveelheid-georiënteerd naar rassen, export, efficiëntie van de overgang. Tegelijkertijd, als welke globale limieten bos de sterkte beschermt om te versterken onophoudelijk, timmerhout prijsstijgingen is onvermijdelijk trend, de ontwikkeling omstandigheid die houtbewerkingsproductiemaatschappij suggereert om een onderneming volgens zichzelf te produceren, de productierichting aan te passen, als een houten vloerproductiemaatschappij meer verrijkingvloer moet produceren, echt hout is samengestelde vloer, echt hout produceert vloer minder.

Ten vierde hechten we belang aan de ontwikkeling van groene en milieubeschermingsproducten. Naast de uiterlijke vereisten, is de grootste beperking van importerende landen op Chinese houtproducten de hoge milieubeschermingseisen. Om de export van houtproducten te laten voldoen aan de internationale markt normen en het realiseren van de aanhoudende en stabiele groei van de exporthandel, moeten bedrijven tegenmaatregelen nemen voor het ontwikkelen en gebruiken van producten voor milieubescherming. Als de uric aldehyde lijm die gewoonlijk wordt gebruikt, is het een wanneer formaldehyde een hoeveelheid vrijgeeft om de belangrijkste reden van het bod te overschrijden.Alleen uit de lijm, de ontwikkeling van nieuwe lijm, verminderen het formaldehyde gehalte in houtproducten, in overeenstemming met internationale normen, om de exportgroei te bevorderen. Voor de beheersing van het gehalte aan zware metalen in houtproducten, zou op grote schaal het gebruik van moderne coating moeten bevorderen fabricageproces, door middel van de computerkleuraanpassing, het gebruik van zwaar metaal in scheiders l ess algemeen tonificeren, om de internationale normen en voorschriften van de meeste landen te bereiken. Voor arsenicum, als het product andere arseenproducten dan CCA bevat, moet het houtcorrosiebehandelingsproces verder worden verbeterd om nieuwe anticorrosieve alternatieven te zoeken. Tegelijkertijd moet aandacht worden besteed aan het oplossen van de milieuproblemen in de gehele levenscyclus van de productie en verwerking, het gebruik en de recycling van houtproducten.