Kerstcadeaus en artikelen Tentoonstelling, Shanghai, China, 2019

- Jan 21, 2019-

Shanghai, de 'Oriental Pearl' ter wereld, is het grootste economische, culturele en financiële centrum van China en tevens een internationaal bekende modehoofdstad. Het is het centrum van Chinese kerstgeschenken en import- en exportproducten van fans en internationale handel.

Als China's toonaangevende beurs voor festivaldecoratie, trekken de Shanghai International Christmas Gift Exhibition en Festival Gift Fan Supplies Exhibition elk jaar internationale topkopers, boetiekeigenaren, bloemenwinkels, interieurdecoratie-experts en ontwerpers. Of het nu gaat om groothandel of detailhandel, elk jaar komt hier zeker. De tentoonstelling wordt elk jaar gehouden in Shanghai, de tentoonstellingshoofdstad van China. De tentoonstelling is onderverdeeld in twee hoofdthema's: kerstgeschenken en de benodigdheden van fans. De belangrijkste items zijn Kerstmis, Pasen, bruiloften, verjaardagsvieringen en benodigdheden voor fans.

Het publiek komt uit Europa en andere landen. De tentoonstelling is een belangrijke handelsplaats in de schenkindustrie van het International Festival. De meeste exposanten en toeschouwers van de tentoonstelling zijn tevreden over het effect van de tentoonstelling. De tentoonstelling is de belangrijkste plaats voor exposanten om professionele informatie te beheersen, de huidige trend van de internationale markt te begrijpen, contracten te tekenen en de internationale markt te verkennen.