Kerstmarketinggids

- Jun 15, 2019-

Kerstmarketinggids

"Opent uw familie cadeaus op kerstavond of op kerstdag, hangt u kousen aan de kerstboom en zo ja, wat zou u ermee doen? Is ham met kerstdiner, Turkije of Chinese noedels? ..." De antwoorden op deze vragen onthullen hoe een persoon of familie Kerstmis gaat vieren. In december kunt u uw marketingcampagne starten door uw klanten een handleiding te geven voor het vieren van Kerstmis en hen te helpen een leuke vakantie op een nieuwe manier door te brengen.

Stel dat uw winkel speciaal voor vegetariërs een breed scala aan producten aanbiedt, zodat u een "kerst" vegetarische "gids" kunt schrijven, deze kan allerlei soorten wreedheid tegen dieren bevatten en niet door exploitatie of vervaardigde producten, inclusief decoraties, geschenkverpakkingen, voedsel , etc., voor dit soort consumenten bespaart veel tijd voor het zoeken van producten.

Het maken van een kerstvieringsgids (die kan worden opgenomen in uw product) om uw publiek te helpen een geweldige kerst te vieren, creëert niet alleen betekenis voor uw publiek, maar genereert ook inkomsten voor u.