Kerst Winkelen In Duitsland

- Mar 22, 2019-

main-qimg-0dc913e93024f0b7d0adb0e3c71e81bf

Hieronder vind je enkele veelgebruikte en populairste items die je op een kerstmarkt in Duitsland zou verwachten. Elke Kerstpiramide is handgemaakt van hout. Het ventilatorblad

draait in de hitte van brandende kaarsen. De oorsprong van deze kerstpiramide gaat helemaal terug. Ze bonden verschillende houten stokjes aan elkaar in de top en versierden ze. Dit is deze voorloper van deze kerstboom en deze mooie piramides van vandaag. In kerken werden kerstpiramiden een onderdeel van kerstdecoraties in de eeuw. De notenkraker werd voor het eerst ontwikkeld rond 1870. De conventionele handgemaakte notenkraker is waarschijnlijk het populairste en meest populaire geschenk van de Duitse kerstmarkt.

main-qimg-4a409ba6859e7236c40f84a0e60645f3

Notenkraker heeft een lang en zeer intrigerend verleden. Het Thüringer bos werd ooit bewoond door uitzonderlijk bekwame ambachtslieden die gebruiksvoorwerpen maakten, met hout uit het plaatselijke bos. Als kunstenaars, de

ambachtslieden geloofden dat dit gereedschap niet voldoende was om een klus te klaren, het zou er mooi uitzien. Regelmatig werden notenkrakers gemaakt van het plaatje van de overheid, vooral koningen, soldaten en gendarmes, ze werden gebruikt om hun leiders te bespotten en ook om wat protest tegen hen uit te drukken. De eerste roker werd rond 1850 in Heidelberg, vlakbij Seiffen, ontwikkeld. Later werden in het Ertsgebergte in de bergen traditioneel Smokers of Raeuchermnnchen zoals ze in het Duits worden genoemd, vervaardigd.

main-qimg-46677d89e3a3d72e26bbddc0a79478ae

De traditie zegt dat de wierook die ze verbranden deze eigenaar van deze wierook deze Drie Wijzen herinnert

gebracht in Jezus op de dag van Epiphany, 6 januari. Een wierookkegel wordt binnen geplaatst, verlicht, samen met deze roker rookt uit zijn mond, of soms uit een open haard of kookpot. Voorzichtig handgemaakt uit hout samen met subtiel geëmailleerde hand. Elk stuk is een meesterwerk. De oprichting van deze muziekdoos gaat terug tot de achttiende eeuw. Aanvankelijk was het een eenvoudig speelgoed, dat met de hand werd gedraaid, en klonk vrij houten. Rond de jaren 30 ontwikkelde de muziekdoos zich tot wat hij vandaag is. In elke muziekdoos zit een delicaat uurwerkmechanisme dat in staat is om kerstliedjes te spelen. Muziekdozen hebben meestal verschillende ontwerpen met een breed scala aan thema's zoals engelen, dit heilige verhaal, kerststallen, scènes in dagelijkse activiteiten en sprookjesachtige motieven. Kaarsen spelen een belangrijke rol bij het oproepen van de ware geest van Kerstmis.