Hoeveel weet u over houten ambachten en lasersnijden

- Apr 15, 2019-

Houten handwerk is tot nu toe gecirculeerd en bewaard. Dankzij de praktische en artistieke waarde is deze waarde sinds de oudheid niet veranderd. Met de opeenstapeling van jaren is deze waarde steeds verbazingwekkender geworden. Houten handwerk is voornamelijk gemaakt van verschillende soorten hout als grondstof, inclusief pure ambachtsproductie en machineproductie, evenals semi-machine- en semi-handwerkproductie. Elk soort geproduceerd houthandwerk streeft naar verfijning en perfectie, maar impliceert het principe van eenvoud en eenvoud. In het ontwerp worden eenvoudige en natuurlijke methoden gebruikt om de oorspronkelijke vorm te bereiken.

IMG_2381

Handwerk wordt gebruikt om te waarderen, de artistieke waarde ervan maakt overal handwerk, maar de meest gewaardeerde waarde is houten handwerk. Houten handwerk verwerkt door nabewerking is niet alleen levendig, levensecht en mooi, maar ook hout na jaren van neerslag, dat de filosofie van het leven en culturele connotatie bevat, kan worden beschouwd als een speciaal symbool. Van toepassing op elke hoek, dit is ook een van de redenen waarom houten ambachten populair zijn.


1545702911(1)


Het uiterlijk van een houtlasersnijmachine en een houtlasergraveermachine compenseerde dit defect perfect. De producten gegraveerd door hout lasergravure machine streven ernaar om de oorspronkelijke ecologische vorm van ambachten te behouden, maar ook om de vorm en betekenis van ambachten volledig te graveren. Het is heel gemakkelijk om mensen een gevoel van onderdompeling te geven. Bovendien is de graveersnelheid van hout lasergravure machine zeer snel, dat is algemeen. Machines zijn drie tot vier keer preciezer en 10 tot 20 procent hoger dan gewone machines. Dit zorgt voor zowel kwantiteit als kwaliteit.