Hoe de huidige situatie te doorbreken die de consument zich kan veroorloven te wachten op een geschenk?

- Apr 19, 2019-

Hoe de huidige situatie te doorbreken die de consument zich kan veroorloven te wachten op een geschenk?

Tegen de achtergrond van de steeds hevigere concurrentie op de kunstnijverheidsmarkt, gebruiken veel ondernemingen en bedrijven krachtig prijsprikkels en andere manieren om de aandacht van de consument te trekken. Echter, met de toenemende aandacht van consumenten voor het merk van kunstnijverheid, is het moeilijk om het hart van de consument te winnen, simpelweg door prijsoverpromotie. De cadeau-onderneming moet de vraag van de consument als het middelpunt nemen, de merkmarketing voltooien.

微信图片_20190401163912

De industrie is nu geen vicieuze cirkel "geen promotie geen bestelling"

Op het gebied van producten hebben consumenten de neiging om aandacht te besteden aan en producten te kiezen als er vraag is. Daarom stellen de aanpassingen en gediversifieerde eisen van consumenten consumenten in staat om hun eigen keuzes te maken. In de tussentijd is de concurrentie tussen talrijke merken van ambachtelijke geschenken vrij intens om het hart van de consument te krijgen, een uitbarsting van "prijzenoorlog" op te heffen, cadeau te laten doen Het bedrijf doet dat graag. Consumenten zijn goed in het waarnemen van de militaire situatie. Met de vicieuze concurrentie tussen cadeau-ondernemingen die steeds frequenter worden en de marketingmodus van continue promotionele activiteiten, zijn consumenten meer bereid om het geld in handen te houden en te wachten op de beste mogelijkheid om te verkopen. Daarom is de geschenkindustrie vaak gemakkelijk vallen in de vicieuze cirkel "geen promotie, geen bestelling".

微信图片_201904090950084

Bedrijven moeten voldoende aandacht besteden aan promotie

Het doel van promotie is om verkoop te bevorderen, niet om ze volledig te vervangen. Sommige bedrijven voor promotionele activiteiten als een belangrijk kanaal om verkoop te realiseren, verkoopomvang van een promotionele activiteit om te belangrijk te zien, is in feite een soort misverstand. onjuist begrip, twee uitersten worden vaak gevormd. Het ene uiterste is dat promotie te belangrijk is, dus elke keer als we ons volledig inzetten voor het bereiken van een sensationeel effect en het grootste verkoopvolume. Aan de andere kant van het spectrum zijn degenen die denken dat promotie te veel kost en het simpelweg niet doen. Daarom moeten ondernemingen genoeg aandacht schenken aan promotie, zowel als redder in nood, maar ook niet volledig worden genegeerd, anders kan het een effectieve markttool verliezen.

微信图片_201904091114302

De ontwikkeling van een onderneming kan haar langetermijnbelangen niet negeren

Geconfronteerd met het fenomeen dat consumenten het zich kunnen veroorloven om steeds meer te wachten, zijn geschenkbedrijven niet zonder betere copingstrategieën. De verborgen "prijzenoorlog" van geschenkbazen is niet bevorderlijk voor de verkoop van producten en het bouwen van een bedrijfsimago in de lange termijn. Run.Tefore dan, geschenk ondernemingen moeten springen uit de promotiecyclus, meer nadruk op de kwaliteit van het product zelf en de oprichting van merkondernemingen, produceren van hoge kwaliteit producten in overeenstemming met de vraag van de consument, alleen op deze manier is bevorderlijk voor de ontwikkeling van het geschenk ondernemingen de meest verstandige keuze.

Bezoek voor meer informatie onze officiële website: www.tzchina-base.com