Hoe versier je je kamer ter gelegenheid van Kerstmis (deel Ⅰ)

- Mar 20, 2019-

Een paar manieren om je kerst te versieren:

1. Advent-sterren - In de mythologie staat deze ster voor de ster van Bethlehem. En het kan huizen verlichten en ze vol van de kerstsfeer maken.

微信图片_20190318093613

  2. Kerstkrans - Er zijn vele manieren om de kerstkrans te maken. En hun afmetingen en materiaal kunnen variëren afhankelijk van de verschillende behoeften. Zorgt voor een prachtig gezichtspunt.

Deze kerstkrans op Kerstavond ophangen beschermt je kinderen tegen kwade geesten in het nieuwe jaar.

20141128165052_TGjuL

3. Kerstverlichting -

Helder en koel. Van palmbomen tot trottoirs, van daken tot vloeren, overal zijn kerstverlichting, die de harten van mensen met hoop verlicht.

20150713153934_cLQkr

4. Linten - Je kunt kandelaars maken met deze kleurrijke linten. Je kunt ook een aantal kleurrijke linttabletbomen maken en X-markeringen maken om je kastdeuren of je Windows te versieren. Je kunt zelfs sterren maken met lintjes op je muren.
5. Candy Canes - Er is een verhaal achter het gebruik van deze snoep stokken. Mensen versieren hun kerstbomen met snoepriet uit eeuwen. Traditioneel is snoepgoed wit met rode stroken en op smaak gebracht met pepermunt, maar vandaag is er een enorme verscheidenheid aan andere smaken en kleuren op de markt beschikbaar, je kunt er elk kiezen. Je kunt ze gewoon aan de zijkanten van de ramen of de kerstbomen hangen.

694304479

Je kunt deze versieringen zelf maken en je eigen kersttafereel ontwerpen om je kamer aantrekkelijker en feestelijker te maken