Marktanalyse van de kerstgeschenkenindustrie in China

- Apr 05, 2019-

1. Marktschaal: door de analyse van de consumptieschaal en jaar-op-jaargroei van de kerstgeschenkenindustrie in de afgelopen vijf opeenvolgende jaren, worden het marktpotentieel en de groei van de kerstgeschenkenindustrie beoordeeld, en de groeitrend van de consumptieschaal in de komende vijf jaar wordt voorspeld.


2. Productstructuur: Classificeer de producten van de industrie van Kerstmisgift vanuit verschillende invalshoeken, geef de consumptieschaal en het aandeel van verschillende soorten, verschillende rangen, verschillende gebieden en verschillende toepassingsgebieden van Kerstmisgiften, en grondig onderzoek de marktcapaciteit, de vraagkenmerken en belangrijkste concurrenten van verschillende onderverdelingen van producten, die klanten helpen de productstructuur van de kerstcadeau-industrie als geheel te begrijpen. En de marktvraag van verschillende onderverdeelde producten.


3. Marktverdeling: analyseer de marktverdeling van de kerstgeschenkenindustrie van de aspecten van de geografische distributie- en consumptiecapaciteit van klanten en voer diepgaand onderzoek uit naar belangrijke regionale markten met een grote consumptieschaal, inclusief schaal en proportie van het verbruik, vraagkenmerken en vraag trend op dit gebied.


4. Klantonderzoek: door de klantengroepen van kerstgeschenken te verdelen, worden de consumptieschaal en het aandeel van verschillende klantgroepen voor kerstgeschenken gegeven. Tegelijkertijd worden de koopkracht, prijsgevoeligheid, merkvoorkeur, inkoopkanalen en inkoopfrequentie van verschillende klantengroepen voor kerstgeschenken grondig onderzocht en worden de zorgpunten en onvervulde behoeften van verschillende klantengroepen voor kerstgeschenken geanalyseerd. Het voorspelt ook de consumptieschaal en groeitrend van kerstgeschenken voor verschillende klantengroepen in de komende jaren, waardoor fabrikanten van kerstcadeaus de vraagstatus en trend van verschillende klantengroepen voor kerstcadeaus kunnen begrijpen.