Aantekeningen voor opslag van houten ambachten

- Mar 30, 2019-

Houten handwerk is op dit moment erg populair, of het nu klein is voor een eenvoudige pennenhouder, of groot tot een niveau van respect voor de Boeddha, zolang het van hout is gemaakt, kan het de voorkeur genieten van verzamelaars.

Het is echter niet zo lang als de houten ambachten kunnen worden gekocht naar huis kunnen op hun gemak zijn om uit te geven, houten ambachten zijn ook ieders liefde nodig, om niet te zeggen zo lang als de aankoop kan worden geplaatst op zal vernielen, als je niet betaalt aandacht voor de woorden zal het leven van houten ambachten verminderen, in feite is dit ook een kwestie van aandacht.

timgKan niet onder de zon zonnebaden

insolate woord kan het vochtgehalte dat houten handwerk zelf bevat snel laten verdampen, zo'n woord kan zichzelf handwerk maken wordt droger, wil handwerk nat houden, anders heel gemakkelijk laat dit soort houten handwerk barstjes produceren, ziet er erg ongemakkelijk uit.

t013679a5d09cdf99f4Houd de houten handwerkjes uit de buurt van de kachel of open vuur en andere vuurbronnen.

Zoals we allemaal weten, is het smeltpunt van houtmaterialen nog steeds erg, erg laag, en mag het niet naast het droge of open vuur worden geplaatst, anders is het gemakkelijk te ontsteken.

u=1424592577,2792253652&fm=15&gp=0Kan geen houten ambachten in een vochtige omgeving plaatsen

houten ambachten zijn in leven, te vochtige omgeving kan de ambachten maken binnen de biologische reproductie, of een heleboel bacteriën groei, dus het is gemakkelijk om te leiden tot hout beschimmeld.

Als we op de bovenstaande punten letten bij het plaatsen van houten ambachten, geloof ik dat je ambachten een lang leven zullen hebben, ongeacht hoe lang, nog steeds helder als nieuw kunnen zijn.