De kunstnijverheidsindustrie is in een sneller tempo aan het upgraden

- Jun 09, 2019-

De kunstnijverheidsindustrie is in een sneller tempo aan het upgraden

Opwaardering van materialen, nieuwe producten ontstaan eindeloos. In de afgelopen jaren, met de hete markt van producten voor milieubescherming, is de verkoop van nieuwe materialen voor milieubescherming sterk. Het aantal traditionele kunstnijverheidshandelingen nam af, ijzeren ambachten, houten ambachten namen geleidelijk toe; kerstproduct het materiaal is eigenlijk niet veranderd, naast enkele kerstkostuums, hoeden van flanellen, pluche en andere traditionele materialen in andere milieubeschermingsmaterialen, rennende paardenlampen, imitatie schapenvachtlantaarns gebruiken momenteel mini-energiebesparende LED-kleurenverlichting of LED-lichtband.

Ontwikkel nieuwe kanalen en verminder de zakelijke druk. Om klanten aan te trekken, verkoopkanalen uit te breiden, ondernemingen introduceren voortdurend nieuwe, zoals in Noord-Europa en andere plaatsen om zich geschikt te maken voor nationale douanekenmerken van kerstproducten, allerlei nieuwe kerstornamenten, kerststickers, Kerstversieringen in de Scandinavische hoeveelheid vormen ook de voor de hand liggende stijgende trend, allerlei nieuwe zeepbelappels, kerst-doe-het-zelfaccessoires en andere producten worden goed verkocht.

De verkoopinspanningen van het netwerk nemen toe en verminderen de voorraaddruk. Om de kans te grijpen en het concurrentievoordeel te behouden, hebben bedrijven in de afgelopen jaren hun deelname aan dubbel elf- en 12-12-winkelen via internetmarketing verhoogd en hebben ze online hot-style en nieuwe producten gelanceerd . Allerlei kleine ijzeren en houten ambachten zijn populair geworden online