De verkoop van kerstambachten tijdens Kerstmis

- Apr 12, 2019-

25 december is Kerstmis elk jaar. Het is een familiereünie en festival in westerse landen. De laatste jaren is Kerstmis ook populair in China. Elke vijf weken, van Thanksgiving tot Kerstmis, gaan mensen naar winkels om veel kerstambachten, huisdecoraties, eten en een aantal dure spullen te kopen die ze meestal niet kopen. Voor zakenmensen is dit een feest.

微信图片_20190404134923

Kerst Lasersnijden Kaarsvorm Decors

Gedurende deze periode is de verkoop van kerstambachten enorm populair geworden. Kerstambachten zijn geboren om zich aan te passen aan Kerstmis en zijn kortetermijnproducten. De vraag tijdens de kerst is het grootst. Kerstambachten zijn het grootste stuk kersttaart in het Westen. Mensen gaan naar winkels om allerlei kerstambachten te kopen. Ze kunnen niet alleen geschenken geven aan familieleden en vrienden, maar ook worden gebruikt voor kerstversiering. Volgens een enquête koopt 96% van de Amerikaanse volwassenen tijdens Kerst minstens één geschenk.

微信图片_2019040415290810

Gesimuleerde rotstuinverlichting Kerstdecoratie

In de Verenigde Staten zou het gelukkigste kerstfeest voor kinderen moeten zijn, die op dit festival veel speelgoed zullen ontvangen. Zeventig procent van dit speelgoed wordt geïmporteerd uit China. Kerstambachten worden niet alleen geëxporteerd, maar ook de laatste jaren erg populair op de binnenlandse markt. Tijdens het kerstseizoen worden hotels, gebouwen en andere plaatsen bedekt met kleurrijke lichten, winkeltellers zullen worden gevuld met kerstbomen en kerstmannen van de kerstman.