Drie suggesties voor kerstwinkel displays

- Apr 28, 2019-

Een perfecte winkelinrichting kan de feestelijke sfeer goed weerspiegelen, net zoals de slimme kerstvakantie scene het geluk kan vergroten, en zo de winkelwens van klanten mobiliseert. Een succesvol kerstdisplay kan van deze strategie gebruik maken om het visuele effect perfect te presenteren en een overwinning te behalen -win situatie tussen mond-tot-mondreclame en winst door het vastleggen van de psychologie van de klant. Hoe een beter kerstthema te ontwerpen?

Tips een:

Eerst moet u de items identificeren die u wilt weergeven en de aandacht van klanten richten op productplaatsing, winkellay-out en visueel ontwerp. U kunt bijvoorbeeld een christma-achtige weergave maken: een tabel vol met niet-essentiële zaken; set kerstbestek, kransen, folie, appelsap en een open vakantierecept. Als je boodschappen of keukenbenodigdheden verkoopt, vergeet dan niet om een kerstboom achter je bureau te leggen.

Tips twee:

Twinkelende lampen kunnen worden opgehangen aan het display van goederen of LED-kaarslicht om een huiselijk gevoel van comfort te creëren. Als je een retailer bent voor thuisverbetering, kun je je kerstboom ook decoreren met flitsende lichten.

Tips Drie

Gebruik verschillende kleurenschema's om verschillende soorten kerstversieringen op de kerstboom te plaatsen. Plaats de meest interessante interactieve versieringen en apparaten rond de boom, zoals speelgoedtreinen, de eland van de kerstman of zijn slee.