China-base Taizhou verkleed voor Kerstmis

- Apr 27, 2019-

Kerstmis is een traditioneel festival in het Westen. De groeiende integratie van Chinese en Westerse culturen heeft dit festival vol westerse kenmerken geleidelijk populairder gemaakt in China. Voor de jonge generatie die op modetrends jaagt, is Kerstmis steeds belangrijker geworden en voor zakenmensen met verstand van zaken is Kerstmis een goede gelegenheid.

Op kerstavond is het leuk om je huis prachtig te decoreren. Ondernemers zullen prachtige kersttaferelen maken om meer passagiers aan te trekken. De rol van China-base buitenlandse handel is de visagist voor Kerstmis. Terwijl ze kerstversieringen en andere decoraties leveren, zullen ze zich ook richten op het verfraaien van hotels, winkelcentra, pleinen enzovoort.

微信图片_201904121451474

We zijn erg trots om alle soorten kerstversiering uit onze handen te zien komen. Nu zijn we klaar en klaar voor de kerstversiering van 2019. Niet alleen zullen er prachtige kerstversieringen zijn, maar ook meer innovatieve kerstelementen, die het kerstfestival kleurrijker, mooier en charmanter zullen maken.