Kerstambachten hebben grote vraag tijdens het kerstseizoen

- May 14, 2019-

Kerstambachten zijn erg gewild tijdens de kerstperiode

Kerstdag is op 25 december elk jaar. Het is een familiereünie en festival in westerse landen. De laatste jaren is kerstdag ook erg populair in China. Tijdens de vijf weken tussen Thanksgiving en Kerstmis elk jaar gaan mensen naar winkels om veel kerstambachten, huisdecoraties, eten en andere dure items te kopen die ze normaal niet zouden kopen . Voor bedrijven is het een feest.

微信图片_20190513091817

meer informatie: www.tzchina-base.com

De verkoop van kerstambachten is booming deze tijd van het jaar. Kerstambachten zijn aangepast aan Kerstmis, zijn kortetermijnproducten en de vraag is het grootst tijdens Kerstmis. Kerstambachten zijn het grootste stuk kersttaart in het westen. Mensen gaan naar de winkels om koop allerlei kerstambachten. Ze kunnen niet alleen geschenken geven aan hun familieleden en vrienden, maar ook de kerstdag versieren. Volgens de enquête koopt 96 procent van de Amerikaanse volwassenen tijdens de kerstperiode minstens één geschenk.

In Amerika, de gelukkigste tijd van de kerstvakantie moeten de kinderen zijn, zullen ze veel speelgoed ontvangen. Veel van dit speelgoed wordt geïmporteerd uit China. Naast de export van kerstambachten, is de laatste jaren de binnenlandse markt ook erg warm. Tijdens de kerstperiode worden restaurants, gebouwen en andere plaatsen met gekleurde lampen opgehangen, winkeltellers worden gevuld met kerstbomen en kerstambachten van de kerstman.