Kersttrends Deel één

- May 04, 2019-

Kalm en stil.

De sterren zijn de inspiratie voor dit poëtische moderne sprookje, met zijn uitgebreide en eenvoudige decoraties voor de feestdagen, ongewone onregelmatige vormen en boeiende afwerkingen die het thema een speciale uitstraling geven.

微信图片_20190429113447


De algehele toon van lichtroze tot neutrale kleuren, zuivere kleuren en koudgouden lampen zijn gevarieerd. Hoogtepunten, tegenlicht, transparantie, wazige tinten en wazige randen geven pasteltinten. Natuurlijke tonen zijn daarentegen afkomstig van materialen zoals steen, moeder van-parel en papier.

微信图片_20190429114158

Algemene modellering - modern, schoon en slank, vormt de kleine van de belangrijkste kenmerken van de realiteit

wereld, su stijl, prachtig glas kan het zachte reliëf, spiegel- en dubbele spiegeleffect benadrukken, en door het supergladde oppervlak van de hoogglans en matte afwerking, steenuiterlijk, vouw-, vouw- en vouwstructuur en de interactie van hoogwaardige natuurlijke materialen papier, creëer een soort magie.

微信图片_20190429115140

Glamoureus en uniek

Een feest vol glitz, futuristische muziek, glitterachtige looks en oogverblindende kerstmodethema's. Heldere kleuren en indrukwekkende afwerkingen spelen een belangrijke rol in deze totaal verbluffende stijl.