Kleurafstemming voor Kerstmis

- Apr 23, 2019-

Kleurafstemming voor Kerstmis

Westerlingen nemen rood, groen en wit als kerstkleuren. Wanneer de kerst komt, zal elk huishouden met kerstkleuren versieren. Er zijn kerstbloemen en kaarsen in het rood. De groene is de kerstboom. Het is de belangrijkste decoratie van Kerstmis. Het is versierd met groenblijvende bomen, zoals dennen en cipressen, die torenvormig zijn. Het werd gehangen met kleurrijke lichten, geschenken en papieren bloemen en verlicht met kerstkaarsen. Het is de kerstman, de meest populaire figuur in kerstactiviteiten, die interessant is in tegenstelling tot rood en wit. In aanvulling op de drie kerstkleuren, goud, zilver, wit en geel hebben zich geleidelijk ontwikkeld tot de gemeenschappelijke kleuren van de kerstversiering. Deze kleuren hebben vier aandachtspunten bij collocatie.

Rood en groen symboliseren festiviteit.

20151016223439573957

Goud, een symbool van mode.

De ingetogen en luxe smaak wordt weerspiegeld in de gouden kleur en het rozenpatroon. En decoratieve kerstboomversieringen, hangers zijn voornamelijk verguld, gouden schittering voor thuis toegevoegd een felle nieuwe kleur.

png

Wit en zilver symboliseren puurheid.

IMG_6418

Geel, een symbool van warmte.

Het flikkerende kerstkaarslicht, de flitsende decoratieve lichten, de decoratieve kerstboom, enz. Al deze kleurrijke kerstversieringen kunnen je meer gelukkig en gelukkig maken wanneer je herenigd bent met je familie en vrienden.

微信图片_201904121451474