Foreign Festival brengt welvaart naar de binnenlandse markt van kerstambachten

- Apr 14, 2019-

微信图片_20190118145548

Rood-groene houten kerstboomversieringen

Kerstmis was oorspronkelijk een festival in westerse landen, maar nu is dit 'buitenlandse festival' ook erg populair in China. De meeste kerstambachten die oorspronkelijk in China werden geproduceerd, worden in het buitenland verkocht. De laatste jaren neemt ook de vraag naar kerstambachten in grote steden in China jaar na jaar toe.


微信图片_20190404105424

Kerststijl hout hangende lichte decoratie

Op kerstavond, of je nu op straat loopt of in het winkelcentrum, je voelt de sterke sfeer van het festival. In Beijing zullen bijna alle bomen bedekt zijn met kleurrijke lantaarns en linten; allerlei gebouwen zullen kerststickers hebben; op het plein staat een kerstboom vol met kleurrijke lichten, kleurrijke linten, verschillende kerstambachten, een engel of een ster op de top; op het aanrecht van de winkel, zullen er kerstbomen en de kerstman zijn.


微信图片_201904040949111

Wood Tiered Snowflake Desktop-kerstboom

Hoewel veel mensen in China de religieuze betekenis van Kerstmis niet kennen, vieren veel mensen kerstmis op verschillende manieren. Veel mensen wisselen kerstcadeaus uit, houden feesten of gaan naar films. Daarom, Kerstmis ambachten zijn ook erg populair op de binnenlandse markt, "buitenlandse festival" heeft een impuls gegeven aan de binnenlandse markt.