Bijpassende tips voor kerstversieringen

- Apr 25, 2019-

Kerst venster

Sneeuwvorm - mooie sneeuwvlokken die uit de lucht vallen; een zorgvuldige observatie van de vorm van elk kristal kan het niet helpen, maar verbaast zich over het natuurlijke modelvermogen.

微信图片_20190102132753

Kerstkaarten

Kerstkaarten zijn populair in de Verenigde Staten en Europa. Ze worden ook beschouwd als een manier om hechte vrienden en familieleden ver weg te houden. Veel gezinnen brengen hun jaarlijkse familiefoto of gezinsnieuws mee met de kaart.

CIMG1526

Kerst kousen

Is het vroegste voor is een paar rode sokken, maat. Omdat kerstsokken worden gebruikt om geschenken te houden, zo is de favoriete dingen van het kind, 's nachts zullen ze hun sokken op het bed hangen, wachtend op de volgende ochtend om geschenken te ontvangen .

Kerstring

De versiering die de western-kerstdag in de tussentijd aan de deur hangt, is gebruikelijk, gebruik meestal groen takblad of wandelstok (dennennaald, dennennaald) en argent metaal reikt aureate bel om het lint te matchen met rode samenstelling. De dominante kleuren, groen, wit, geel en rood, vertegenwoordigen VROLIJKE KERSTMIS, of X'mas.Simple versieringsartikel, kan ook het belangrijkste effect hebben dat het eindpunt maakt.

微信图片_201901021326513