Relatiegeschenken Verwante aanbevelingen

- Jan 18, 2019-

1. Om een promotie te maken, moet u eerst een relatiegeschenk kiezen. De vereiste om een goed relatiegeschenk te kiezen, is dat de doelgroep het leuk vindt. Het nieuwe exotische product ontmoet de nieuwsgierigheid van de doelgroep en heeft praktische waarde. Als je het terugneemt, verlies je het niet.

2. Het kan gemak brengen aan het leven of de familie van de doelgroep, en het is nuttig voor de opslag of consumptie van de producten van het bedrijf, maar de prijs is goedkoop, en het is noodzakelijk om het zeldzame en dure te bevredigen en verder te intensifiëren de inkooppsychologie van de doelgroep.

3. Momenteel doen voedselbedrijven, drankenbedrijven en andere snelbewegende consumptiegoederenbedrijven promoties, u kunt voedselstewardshipproducten kiezen voor promotie, er zijn vier redenen:

een. Het nieuwigheidsproduct is een nieuw en uniek product dat door het nationale octrooibureau een patentcertificaat heeft gekregen. Momenteel is er geen markt.

b. De doelgroep eet graag eten en drinken. De specerij mensen slaan een reeks voedsel op in hun huizen. Uw voedsel zal worden teruggegeven aan de doelgroep, dus u stuurt een of meerdere foodbutlers naar uw doelgroep. Help hem het voedsel en de drank te beheren die hij koopt, eet het tijdens de houdbaarheidsperiode en maak uw voedsel elke keer veilig, dus het is geschikt. Je gaf het hem, hij zal het nooit verliezen, omdat hij hem kan helpen het voedsel te beheren. Telkens als hij opent en gaat, ziet hij de voedselbeheerder die uw bedrijf hem heeft gegeven, dus hij bouwt klantenloyaliteit op.

c. De prijs is goedkoop, geschikt voor promotie, hoewel de food steward een gepatenteerd product is, maar de prijs is erg goedkoop, zolang er meer dan één dollar kan worden besteld om te kopen. Laat een gepatenteerd product u een promotie geven, als een geschenk met toegevoegde waarde om terug te keren naar uw doelgroep en de waarde van de producten van uw bedrijf te verhogen.

d. Tegenwoordig zijn relatiegeschenken of geschenken met toegevoegde waarde op de markt heel gebruikelijk en er is geen gepatenteerd product. Daarom kunnen deze relatiegeschenken overal worden verwerkt en kunnen ze overal worden gekocht, wat de nieuwsgierigheid van het Chinese volk niet kan bevredigen. Daarom worden relatiegeschenken of geschenken met toegevoegde waarde steeds minder belangrijk en er wordt steeds meer aandacht besteed aan prijsoorlogen. De prijzenoorlog is het voorwerp van de dood geworden, zodat de winsten van ondernemingen steeds lager worden en de investering steeds groter wordt.