Productie van kunsthars

- Oct 18, 2019-

Hars ambachtelijke productie

(1) schimmelproductie.

Mold productie met inbegrip van een verscheidenheid aan mensen, dieren, planten, rotstuin water en ga zo maar door een verscheidenheid aan decoraties en het uiterlijk van exotische modellen producten schimmel design.

Bij het maken van schimmel moeten we leren om geschikte parameters en materialen te kiezen op basis van het productmodel en de maat en het juiste gebruik van silicagel.


(2) oppervlaktebehandeling:

hars ambachten hebben verschillende vormen. De witte blanco moet worden gepolijst en vervolgens worden gekleurd. De nieuwe technologie kan gemakkelijk producten maken met duidelijke lijnen en een glad oppervlak, polijsten is niet nodig, bespaart tijd en moeite en bespaart productiekosten aanzienlijk.


(3) verfkleur:

archaize oude productie, rotstuin water kleur, en veel spuitverf is de behoefte aan meer dan één proces, alleen de eerste keer verf droog om de tweede derde keer te doen ...


China-gebaseerde Taizhou Buitenlandse Handel CO, LTD is actief in deze industrie, willen kopen een groot aantal van u kunt contact met ons opnemen.