Neem je mee door kerstavond in verschillende landen

- Apr 09, 2019-

25 december van de Gregoriaanse kalender is de dag waarop de christenen de geboorte van Jezus Christus herdenken, genaamd "Kerstmis". Kerstmis is een populaire vakantie in Europa en de Verenigde Staten, en het heeft ook grote invloed op de wereld. Het is niet alleen een groots festival voor vrome gelovigen, maar ook een groot feest voor elke familiebijeenkomst, en geeft elkaar kerstambachten, speelgoed en andere geschenken om het festival te vieren. In verschillende landen hebben ze allemaal hun eigen kerstkarakteristieken.

countdown-calendar-candy-box-christmas42499180862

Amerika : het land zelf bestaat uit veel mensen, dus de situatie waarin Amerikanen Kerstmis vieren, is het meest gecompliceerd. Tijdens de kerstperiode hangen Amerikanen veel kerstambachten, kransen en andere mooie versieringen buiten hun deuren. Immigranten uit verschillende landen volgen nog steeds de gewoonten van hun moederland.

Duitsland : elk gezin dat in Jezus gelooft, zal een kerstboom hebben, die voor het eerst in Duitsland verscheen. Kerstmis heeft veel nadruk op kersttaart, maar ook veel stijlen. Tijdens het festival zullen familieleden en vrienden elkaar cadeaus geven.

Italië : op kerstavond komen families samen voor een grote maaltijd en om middernacht gaan ze naar de kerstmis. Dan zijn er bezoeken aan familieleden en vrienden. Alleen kinderen en ouderen zullen kerstambachten, speelgoed, geschenken en andere geschenken ontvangen. Met Kerstmis schrijven kinderen gedichten of composities om hun ouders te bedanken voor de opvoeding die ze gedurende het jaar hebben gekregen. Na een grote maaltijd, zal ik mijn compositie uit handen nemen en het voor u voorlezen.

Zweden : Zweden zijn erg gastvrij, vooral tijdens de kerst. Elk gezin, rijk of arm, verwelkomt vrienden. Zelfs vreemdelingen die elkaar niet kennen, kunnen het eten op tafel eten.